Boot Paramedisch Centrum

Sinds 1999 runnen Piet en Carola Boot – Franken hèt Paramedisch Centrum in Prinsenbeek. In eerste instantie als massagepraktijk, maar later werd het een Paramedisch Centrum met verschillende fysiotherapie specialisaties onder één dak.

Carola Boot-Franken zwaait vandaag de dag de scepter. Zij heeft als missie hèt Paramedisch Centrum in Prinsenbeek te zijn. Dat betekent dat alle mensen in Prinsenbeek die zorg en begeleiding nodig hebben op het gebied van fysiotherapie in al zijn disciplines, kiezen voor Boot Paramedisch Centrum.

De kracht van Boot Paramedisch Centrum ligt hem in het feit dat er doordat er verschillende professionele deskundigen onder 1 dak werken, de patiënt binnen een team van Boot Paramedisch Centrum zeer efficiënt geholpen kan worden. Door samenwerking van deze verschillende disciplines en het feit dat er ook een grote oefenzaal aanwezig is, kan de patiënt sneller van zijn/haar klacht af geholpen worden. 

Daarnaast heeft Paramedisch Centrum ook een gediplomeerd masseur in huis en bestaat de mogelijkheid om in dit Centrum te sporten en te bewegen onder begeleiding van een Personal Trainer. Mensen die een (sport)massage nodig hebben en/ of begeleid willen worden door een Personal Trainer zien Boot Paramedisch Centrum als een professioneel centrum waar deskundigheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. 

Boot Paramedisch Centrum staat voor:

9.0

Deskundigheid

vinkje

Efficiënte werkwijze

dakkopie

Verschillende disciplines onder 1 dak

onekopie

Persoonlijke benadering. De patiënt is bij ons nummer 1.

parkingkopie

Gratis en makkelijk parkeren voor de deur

Kwaliteitsnormen

De expertises binnen Boot Paramedisch Centrum zetten kwaliteit van behandeling en dienstverlening stuk voor stuk op de eerste plaats. Vandaar dat alle disciplines aangesloten zijn bij verschillende beroepsverenigingen en instanties die deze kwaliteit waarborgen. Zo is onze massage-afdeling lid van het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS). Dit genootschap streeft continue kwaliteits- en deskundigheidsverbetering na. Onze fysiotherapie staat ingeschreven bij het Centraal Kwaliteitsregister en is lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie, een beroepsinhoudelijke vereniging. Alle therapeuten binnen het centrum zijn BIG-geregistreerd.